Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1995-ben kezdte meg tevékenységét, majd 2002-től átalakult Petrucz és Társai Korlátolt Felelősségű Társasággá.

Vállalkozásunk illetve Kft-énk több éves tevékenysége során a megbízóink köre bővült, folyamatosan fejlődünk, illetve fejlesztjük gépparkunkat. A megbízhatóság, pontosság és a mínőség betartása a megbízóink mellett számunkra is fontos, sőt elsődleges!

A megrendelői igényeknek minden körülmények között igyekszünk megfelelni. Hatékonyan kiszolgáljuk mind a magán, mind a nagyobb céges szektort, így akár al-vagy fővállalkozóként is teljesítünk. Szolgáltatásaink nagy részét Caterpillar típusú gépekkel végezzük.

Földmunkagépeinkkel precíz, megfelelő szakképesítéssel rendelkező gépkezelő kollégák dolgoznak. Igyekszünk munkavállalóinkat - lehetőségeink szerint - tovább képezni, szakmájukhoz kapcsolódó oktatásokba bevonni.

Mobilitás:

Fontosnak tartjuk Ügyfeleink kényelmét, így a megrendelőinknek a munkagépek szállításával sem kell foglalkoznia, ezt cégünk saját járműveivel végzi. Szükség esetén a szállítójármű a munka végzése alatt a munkagép közelében marad - biztosítva ezzel a bármikori gyors átállást.

Referenciamunkáink megtekintésével bepillantást nyerhetnek tevékenységünkbe. Reméljük megnyertük tetszését és Önt is hamarosan megrendelőink közt üdvözölhetjük.

Tisztelettel:

Petrucz és Társai Kft