Bemutatkozás

A Petrucz Transz Szolgáltató Kft. 2014 decemberében kezdte meg működését.

Az elmúlt években cégünk egyre több országos projektben vett illetve vesz részt, melyek többségében kerékpárút valamint autópálya építés, de a gépparkkal valamint a magasan képzett szakembereinkkel lakossági ügyfeleket is ki tudunk szolgálni. 

Az egyre növekvő igények kielégítése miatt cégünk rohamosan fejlődik, mely fejlődés következtében gépparkunk valamint munkavállalói létszámunk is folyamatos bővülést mutat.

Üzleti politikánk része, hogy nem csak nagyberuházásokban vegyünk részt, hanem lakossági igényeket is ki tudjunk elégíteni. Ez az a szemlélet, ami kiemel minket a versenytársaink közül.

A megrendelői igényeknek minden körülmények között igyekszünk megfelelni. A megbízhatóság, pontosság és a minőség betartása a megbízóink mellett számunkra is fontos, sőt elsődleges.

Fontosnak tartjuk Ügyfeleink kényelmét, így megrendelőinknek a munkagépek szállításával sem kell foglalkoznia, ezt cégünk saját járműveivel végzi. Szükség esetén a szállítójármű a munka végzése alatt a munkagép közelében marad - biztosítva ezzel a gyors átállást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését cégünk iránt, kérjük a megadott elérhetőségek bármelyikén forduljon hozzánk bizalommal.

Petrucz István Ügyvezető